Panimo auttaa koteja tarvitsevia koiria – painatti eläinten kuvia tölkkeihin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Usein vapaaehtoisvoimin ylläpidetyt eläinsuojat ovat täynnä uutta kotia kiireellä tarvitsevia hylättyjä lemmikkejä. Nyt Yhdysvalloissa toimiva panimo on päättänyt auttaa niitä omalla tavallaan.

Motorworks Brewing -panimo on lanseerannut sarjan Cruise golden lager -tölkkejä, joita koristavat Manatee County Animal Services -eläinsuojan asukkaiden kuvat. Motorworks Brewingin Barry Elwongerin mukaan tarkoituksena ei ole löytää uusia koteja pelkästään kuvien koirille vaan kerätä varoja suojan toiminnalle.

4-packeina myytävistä oluista kerätyt rahat lahjoitetaan uuden eläinkodin rakennustöitä varten. Kaksi tölkkien kuvissa nähtävistä koirista, Morton ja King, ovat CNN-uutissivuston mukaan sittemmin jo löytäneet uudet rakastavat kodit.