Jessie J 15-vuotiaana videolla – suvereeni laulaja jo teininä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessie J on 31-vuotias poptähti, joka tunnetaan hänen suuresta ja voimakkaasta lauluäänestään. Nainen nousi kansainväliseen julkisuuteen vuonna 2011 julkaistuaan superhitiksi nousseen Price Tag -nimisen kappaleen, jota on kuunneltu Spotifyssa jo yli 202 miljoonaa kertaa.

Jessie J julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt upean videon, joka todistaa miten ilmiömäinen laulaja nainen on ollut jo nuorella iällä. Videolla Jessie J on vasta 15-vuotias, mutta osaa laulaa jo todella kauniisti ja hallitsee virheettömän laulutekniikan.

Viime aikoina poptähti on ollut uutisotsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Nainen seurustelee 39-vuotiaan näyttelijän ja tanssijan Channing Tatumin kanssa, ja pari näyttääkin olevan tällä hetkellä onnellisimmillaan palattuaan juuri yhteen kuukauden mittaisen tauon jälkeen.