Nicki Minaj’n veli tuomittiin lapsen raiskauksesta – sai 25 vuoden elinkautisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aktiivista uraa 15 vuotta tehnyt amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Nicki Minaj on jäänyt eläkkeelle keskittyäkseen perheeseensä. Hän meni äskettäin naimisiin. Naisen onnea varjostaa kuitenkin hänen veljensä Jelani Maraj’n saama tuomio lapsen raiskauksesta.

Jelani Maraj on tuomittu 25 vuoden elinkautistuomioon tytärpuolensa toistuvista raiskauksista. Teot tapahtuivat miehen kotona, kun tytön äiti oli töissä. Rikosvyyhti on tapahtunut jo vuonna 2015 ja mies on ollut vangittuna vuodesta 2017 saakka, RadarOnline uutisoi. Hän sai tuomion lapsen raiskauksesta vasta nyt.

Hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj on mennyt naimisiin Kenneth ”Zoo” Pettyn kanssa. Nainen on tarkoituksella poistunut julkisuudesta, eikä hän myöskään ole kommentoinut veljensä rikoksia. Nicki Minaj on kertonut ottaneensa miehensä sukunimen osaksi omaa alkuperäistä nimeään. Hän on nykyisin Onika Tanya Maraj-Petty.