Vanessa Hudgens otti rintaansa tatuoinnin – paljasti sen somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Music -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuosina hiljaiseloa tähtirooleista viettänyt Hudgens on taas aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

The man with the plannnnn. @drag_ink

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Nyt Vanessa nähdään esittelemässä uutta tatuointiaan, jonka hän otti poikkeuksellisen paikkaan vartalossaan. Hudgens päätti nimittäin tatuoida kukkakuvion rintansa sivuun. Hän esittelee työn tuloksia parhaillaan sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan valokuvassa.

Vanessa Hudgens muistetaan parhaiten Disneyn High School Musical -elokuvista, ja samoihin aikoihin hänen alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen ja käynnistivät valtavan skandaalin. Sittemmin Vanessa on nähty elokuvissa harvakseltaan. Viime vuosina Vanessa on nähty esimerkiksi NBC-kanavan Powerless-komediasarjan tähtenä.