Katie Price yrittää rahastaa fanejaan – pyytää yhteiskuvista 50 puntaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi Jordan -taiteilijanimeä aiemmin käyttänyt Katie Price ajautui viime vuoden lopulla vararikkoon. Mallina ja realitytähtenä työskennellyt nainen tuhlasi 55 miljoonan omaisuutensa, minkä vuoksi hän onkin nyt alkanut keksimään uusia tapoja tienata rahaa.

Katie Price on alkanut The Sun -sivuston mukaan tienaamaan faniensa ottamilla kuvilla. Nainen yrittää saada fanejaan maksamaan hänelle 50 puntaa jokaisesta hänen kanssaan otetusta selfiestä. Kaunottaren kiikarissa ovat etenkin miespuoliset fanit, jotka haluavat päästä naista hyvin lähelle yhteiskuvissa.

Katie Price vetää tällä hetkellä meikkikoulua, josta hän saa tuloa. Price järjestää muun muassa Cardiffissa ja Aberdeenissä helmikuun aikana Makeup Masterclass -seminaarit, joiden liput maksavat 80 puntaa. Meikkikoulussa nainen opettaa glamour-meikin salat ja näyttää faneilleen miten hänelle sopiva tumma ja näyttävä meikki syntyy.