Rihanna pääsi yli saudimiljardööristä – tapailee jo A$AP Rockya

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Rihanna erosi kolmen vuoden seurustelun jälkeen saudiarabialaisesta bisnesmiehestä Hassan Jameelista. Rihannaa ja miljardööripoikaystävää ei juurikaan julkisuudessa ehditty yhdessä edes näkemään vuosia kestäneen suhteen aikana.

Rihanna näyttää toipuneen erosta melko nopeasti tuoreen räppäripoikaystävänsä avulla. 31-vuotias Rihanna on alkanut The Sun -sivuston mukaan tapailemaan A$AP Rockya. Heidät on nähty yhdessä New Yorkin matkalla jakavan saman hotellihuoneen. Nainen ei kuitenkaan vielä ole itse halunnut luokitella tapailua seurusteluksi.

Rihanna on aiemmin kommentoinut haluavansa perheen. Nähtäväksi jää onko ruotsalaisessa vankilassakin istunut ja seksiaddiktiksi itseään kuvaillut räppäri naisen mielestä potentiaalinen isäehdokas.

View this post on Instagram

IM ALL 😎’$

A post shared by GUESS WHO FUCCKIN YO BITVH (@asaprocky) on