Siitä lapsi hotellissa – saat ilmaiset yöpymiset 18 vuodeksi

Lifestyle Matkailu · Tim Isokivi

Kanadassa sijaitseva hotelli tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi pariskunnille ilmaisia yöpymisiä 18 vuoden ajan. Tarjouksessa on kuitenkin yksi merkittävä ehto.

Victoriassa ja Kelownassa sijaitseva Hotel Zed tarjoaa ystävänpäivänä pariskunnille mahdollisuutta viettää yhteistä kivaa omassa sviitissä kello 10-14 välisenä aikana. Nooner-nimellä mainostetun mini-seksiloman viettäminen kyseisenä aikana onnistuu 59 dollarin erikoishintaan.

Mikäli pariskunta tulee laittaneeksi lapsen aluelle Noonerin aikana, saavat he CNN-uutissivuston mukaan merkittävän lisäedun. Hotelli tarjoaa ilmaisen yöpymisen kerran vuodessa seuraavien 18 vuoden ajan. Koska hotelli ei halua syrjiä, koskee tarjous myös sijaissynnyttäjän tai adoptoinnin avulla lapsen saavia.