Testivoittaja Huawei Mate 30 Pro -älypuhelin Suomeen – mukana 7 680 fps hidastukset

Digi Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei tuo rajoitetun erän Mate 30 Pro -älypuhelimia myyntiin Suomeen niiden suuren kysynnän vuoksi. Mate 30 Pro sai äskettäin huippupisteet kameratestaaja DxOMarkin rankingissä. Yhdeksi markkinoiden parhaista kamerapuhelimista rankattu lippulaivapuhelin sisältää valokuvaukseen ja videokuvaukseen suunnitellun SuperSensing Cine -kamerajärjestelmän.

– Mate 30 Pro julkistettiin maailmanlaajuisesti syksyllä 2019, jonka jälkeen se on palkittu maailman parhaana älypuhelimena ja kamerapuhelimena. Saimme myös Suomessa kuluttajilta paljon kyselyjä, että koska Mate 30 Pro tulee myyntiin Suomessa. Odotus on vihdoin palkittu ja tuomme Mate 30 Pro -älypuhelimen myyntiin helmikuussa, Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Roger Yu kertoo.

– Kehitämme parhaillaan Huawei AppGallery -sovelluskaupan sisältöä ja kuulemme mielellään käyttäjiltä palautetta kuinka voimme parantaa heidän käyttäjäkokemustaan. Mate 30 Pro -puhelin on saatavilla Helsingissä Huawei Experience Store -myymälässä ja Power Stockmann -myymälässä, Roger Yu jatkaa.

Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro -älypuhelimessa on neloiskamera, joka sisältää 40 megapikselin erittäin valovoimaisen Cine-ultralaajakulmakameran, 40 megapikselin SuperSensing-kameran, kahdeksan megapikselin telekameran ja 3D ToF -syvyyskameran. SuperSensing Cine -kamerassa on suuri 1/1,54-tuumainen kenno, jonka videokuvan ISO-enimmäisarvo on 51200. Se mahdollistaa 4K/60 fps -tasoisen videokuvauksen ja hidastettujen videoiden kuvaamisen peräti 7 680 fps -tasoisena. Lisäksi kamera tukee myös laajakulmaista 4K time-lapse -videota heikossa valaistuksessa valoherkkyyden ollessa peräti ISO 409 600.

Lisäksi kahdeksan megapikselin telekamera tarjoaa kolminkertaisen optisen zoomin, viisinkertaisen hybridizoomin ja jopa kolmikymmenkertaisen digitaalisen zoomin. Optinen kuvanvakautus (OIS) ja tekoälypohjainen kuvanvakautus (AIS) sekä 3D ToF -syvyyskamera tekevät Huawei Mate 30 Pro -älypuhelimesta markkinoiden kyvykkäimmän älypuhelimen valo- ja videokuvaukseen. Etukameraan sijoitettu 3D ToF -syvyyskamera tarjoaa lisäksi bokeh-tehosteita, joissa on tarkka syväterävyys selfie- ja muotokuvia varten.

Älypuhelimen Side Touch Interaction -toiminto korvaa sivupainikkeet näkymättömillä virtuaalipainikkeilla. Toiminto sisältää sekä oikea- että vasenkätiselle kustomoitavat virtuaaliset painikkeet äänenvoimakkuudelle, pelaamiselle ja kameralle. Huawein 3D-kasvojentunnistus ja näytön sisäinen sormenjälkiskanneri tarjoavat biometristä turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Edeltäjiensä tavoin Huawei Mate 30 Pro voi ladata muita laitteita, jotka tukevat langatonta latausta.

Huawei Mate 30 Pro 4G:n suositushinta on 999 euroa (8 GB RAM + 256 GM ROM) ja sen myynti alkaa 10. helmikuuta 2020 Huawei Helsinki Experience Store -myymälässä ja Helsingin Power Stockmann -myymälässä.