Hulvaton parodia Netflixin käyttäjistä – tunnistatko itsesi videolta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perinteinen television katsominen on muuttunut jo vuosia sitten ja siirtynyt yhä suuremmilta osin verkkoon. Moni katselee suosikkisarjansa kanavien verkkosivuilta tai etsii mielekästä sisältöä esimerkiksi Netflix, Viaplay tai HBO-palveluiden kirjastoista.

Nyt Korroosio Comedy -ryhmä on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään millaisia tyypilliset Netflixin käyttäjät heidän mielestään ovat. Kymmenen yleisimmän ihmistyypin joukkoon mahtuu niin toisen henkilön tunnusten käyttäjiä, maratoonareita, nukahtajia kuin katsojia, joille käy mikä tahansa sarja tai elokuva.

Suomalainen Korroosio Comedy on julkaissut parin vuoden aikana useita videoita, joista on muodostunut nettihittejä. Miehet ovat onnistuneet tekemään monia osuvia sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan ja samaistumaan niissä esitettyihin tilanteisiin.