Karmiva yhteensattuma: Piirrossarja esitti Kobe Bryantin helikopterionnettomuudessa vuonna 2016

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koripallotähti Kobe Bryant kuoli viikonloppuna helikopterionnettomuudessa tyttärensä ja seitsemän muun henkilön kanssa. Nyt sosiaalisessa mediassa on huomattu yhtymäkohtia tähden kuoleman ja vuonna 2016 esitetyn piirrossarjan jakson välillä.

Yhdysvaltalaisen Comedy Central -kanavan koripalloteemaisessa Legends of Chamberlain Heights -animaatiosarjassa nähtiin vuonna 2016 jakso, jossa Kobe Bryant menettää henkensä. Kuten todellisessa elämässäkin, kuoli koripalloilija piirretyssä lento-onnettomuudessa.

Comerdy Central on sittemmin poistanut jakson verkkosivuiltaan ja Facebookista. Sarjan tuottajat jakoivat Twitterissä viestin, jonka mukaan jakso poistettiin kunnioituksena Kobe Bryantia ja hänen perhettään kohtaan.