Kendall Jenner ja Ben Simmons taas yhdessä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuoden toukokuussa Kendall Jennerin ja Ben Simmonsin erosta. Tällöin NBA-tähden fanit vaativat, että koripalloilija keskittyisi urheiluun, eikä naisiin. Nyt Kendall Jenner ja Ben Simmons ovat viettäneet tiiviisti aikaansa yhdessä.

Pari nähtiin aiemmin Attico-nimisessä ravintolassa juhlimassa uutta vuotta Philadelphiassa, ja nyt heidät on nähty New York Cityssa illallisella. Lisäksi Kendall Jenner on ollut katsomassa Ben Simmonsin koripallopelejä, Page Six uutisoi. Laitahyökkääjänä Philadelphia 76ers -joukkueessa pelaava Ben Simmons voi nyt keskittyä sekä pelaamiseen että parisuhteeseen, kun Kendall Jenner viettää aikaa Philadelphiassa.

– He ottivat ainoastaan taukoa suhteelle, kun heidän aikataulunsa eivät sopineet yhteen. He ovat olleet jatkuvasti yhteydessä, eikä asiaan ole liittynyt likaista eroa tai ikäviä tunteita. Kendall lentää Benin luokse aina ehtiessään ja he tulevat erinomaisesti toimeen keskenään, lähipiiristä kerrotaan.