Zara Larsson kehui faninsa laulua – tyttö purskahti itkuun onnesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa laulajatähti Zara Larsson kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat nyt hänen kappaleitaan. Kappaleita esittävät sekä lapset että aikuiset, ja jokainen versio näyttäisi tekevän laulajatähteen todella suuren vaikutuksen.

Zara Larsson oli todella vaikuttunut siitä miten hänen faninsa versioivat muun muassa Lush Life, Ruin My Life ja Never Forget You -kappaleita. Larsson pääsi antamaan laulajille suoraan palautetta videotervehdyksen muodossa.

Moni videon kuvaaja toivoisi varmasti saavansa versiollaan huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta harva voisi kuvitellakaan itse artistin katsovan heidän laulusuoritustaan. Yksi laulaja purskahti itkuun kuullessaan Zara Larssonin terveiset ja ylistävät sanat hänen laulustaan.