Lana Del Rey seksikkäänä punaisella matolla – hankki asunsa kauppakeskuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lana Del Rey on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Nyt 34-vuotias poptähti nähtiin Grammy-gaalan punaisella matolla, jossa hän loisti upeassa hopeisessa iltapuvussaan.

Lana Del Rey käveli gaalan punaiselle matolle hänen poikaystävänsä Sean Larkinin kanssa. Naisen yllä oli kaunis hapsuin koristeltu hopeinen iltapuku. Yleensä naiset astelevat gaalojen punaiselle matolle tunnettujen muotitalojen suunnittelijoiden luomissa asuissa, mutta Lana Del Rey paljasti löytäneensä asun ihan tavallisesta kauppakeskuksesta vahingossa.

Lana Del Rey oli Grammy-gaalassa ehdolla sekä Vuoden albumi että Vuoden kappale -kategorioissa. Gaalassa neljän pystin saaliin kotiinsa vienyt 18-vuotias tulokas Billie Eilish voitti kuitenkin kummassakin kategoriassa.

View this post on Instagram

lana and sean serving us power couple vibes

A post shared by danté (@coldheroin) on