Muistatko Octomomin? Kahdeksikko täytti jo 11 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom, eli Nadya Suleman, tunnetaan nykyisin nimellä Natalie Suleman. Hän on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Natalie tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa.

Nainen esittelee perhekuviaan Instagramissa. Suurperheen äidin elämää ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua helpoksi. Hän on sanonut suoraan katuneensa hedelmöityshoitojen avulla raskaaksi tulemista, sillä hänellä oli ennen kahdeksikkoja jo entuudestaan kuusi lasta. Ja hän oli jo silloin yksinhuoltaja.

Nyt nainen on julkaissut Instagramiin kuvan kahdeksikostaan. Lapset ovat täyttäneet 11 vuotta. Hän toivottaa hyvää syntymäpäivää lapsilleen ja kannustaa ihmisiä lähimmäisenrakkauteen. Lasten nimet ovat Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah ja Makai.

Octomom on joutunut painimaan suurissa talousvaikeuksissa ja mielenterveysongelmissa. Nyt hänen elämänsä näyttää hymyilevän. Nainen on omaksunut terveelliset elämäntavat ja panostaa nyt lastensa koulutukseen.

View this post on Instagram

Happy birthday to my beautiful angels. You are some of the kindest, most compassionate, caring human beings I’ve ever known. Words cannot express how grateful I am to be your mother. You all have blessed my life immensely and I thank God daily for trusting me to care for, shape the lives of, and influence all of you. Recent tragic events of loved ones lost are a powerful reminder of how fragile, precarious, yet precious life is, as tomorrow is never promised. We need to hug our loved ones a little longer and a little tighter while they are here. You are my miracles, my angels, and I will love you with all my heart, forever. Happy 11th birthday Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah, and Makai. #HappyBirthday #Angels #Blessed 🙏🏽

A post shared by Solomon Family (@nataliesuleman) on