Tällaisia ennustuksia ihmiset tekivät vuodelle 2020 – karua kuultavaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosi oli melko tapahtumarikas. Uutiset erilaisista ilmaston lämpenemisestä johtuvista luonnon katastrofeista ja eri eläinlajien uhanalaisuusluokituksista sai monien mielen matalaksi. Tämän vuoksi ihmisillä tuntuisikin olevan melko synkät ajatukset vuotta 2020 kohtaan.

Viime vuoden lopulla Cut-kanava kuvasi videon, jossa haastateltiin sataa ihmistä. Videolla ihmisiltä kysyttiin millaisen ennustuksen he tekisivät tulevalle vuodelle. Ennustukset ovat melko karua kuunneltavaa, koska lähes jokainen on sitä mieltä, että ihmiset ja koko maapallo ovat pulassa.

Moni ennustaa tälle vuodelle lisää luonnonkatastrofeja, myrskyjä ja ilmaston lämpenemistä. Ihmiset ennustavat muun muassa tsunamin ja maanjäristyksiä. Osa kuitenkin toivoo, että esimerkiksi jääkarhujen kanta elpyisi. Ihmiset pelkäsivät myös, että Donald Trump tulee valituksi seuravaallekin kaudelle presidentiksi.