Trumpin avaruusvoimien logo hämmentää – kuin suoraan Star Trekistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen puolustusvoimien tuoreiden avaruusjoukkojen logo näyttää monien silmiin tutulta. Se muistuttaa miltei hämmästyttävän paljon Star Trek -sarjoista ja elokuvista tuttua symbolia.

Presidentti Donald Trump esitteli avaruusjoukkojen logoa Twitter-tilillään. Trumpin mukaan maan puolustusvoimien kuudennen haaran logo syntyi yhteistyössä asevoimien johtajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Logon levittyä Twitterissä monet huomauttivat sen olevan kuin suoraan Star Trekistä. Sen keskiössä oleva kolmekärkinen symboli muistuttaa nimittäin erittäin paljon Star Trekin keskiössä olevan Tähtiliiton logoa. Kummassakin logossa kolmikärkistä symbolia ympäröi tähtiä ja vinottainen rengas.

– Mikään ei ole enää pyhää, Star Trek -tähti George Takei kommentoi yhdennäköisyyttä Twitterissä.