Demi Lovato suunnittelee perheen perustamista – kumppanin sukupuolella ei ole väliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on rankasta menneisyydestään huolimatta toiveikas tulevaisuutensa suhteen. Nainen esiintyi äskettäin Grammy-gaalan lavalla tunteikkaassa tulkinnassa. Hän on sanonut, että ei mittaa elämänsä arvoa menestyksellä.

– Kun ajattelen tulevaisuuttani seuraavan vuosikymmenen ajan, haluaisin perustaa perheen. Se olisi uskomatonta, 27-vuotias laulaja kertoo Apple Musicin haastattelussa.

Hän ei myöskään halua määritellä tulevan kumppaninsa sukupuolta, mutta pääasia on, että hän on aidosti onnellinen. Demi Lovato kertoo tekevänsä tulevaisuudessa enemmän asioita, jotka saavat hänet onnelliseksi. Menestys on toissijainen seikka ja hyvinvointi menee kaiken edelle.

Laulaja Demi Lovato oli kokea kaksi vuotta sitten saman kohtalon kuin Prince, Michael Jackson, Tom Petty ja Lil Peep. Demi Lovaton huumediileri oli toimittanut naiselle heinäkuussa 2018 fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä vain tunteja ennen yliannostusta. Naisen työntekijät löysivät hänet elottomana ja onnistuivat pelastamaan hänen henkensä ensiapuhenkilökunnan antaman Narcan-lääkkeen avulla.