Demi Rose alastomana uimaan: ”Puhdistautumassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän julkaisi hieman tavallista vakavamman kuvan, jossa hän muisteli vanhempiaan, koska hänen äitinsä Christine menehtyi viime kesäkuussa 64-vuotiaana. Lokakuussa Demi menetti 80-vuotiaan isänsä Barrien.

Tällä kertaa Demi on päässyt pulahtamaan alastomana kirkkaaseen veteen lomareissullaan Meksikon Tulumissa, ja tietenkin tilanne ikuistettiin kuvaksi ja sosiaaliseen mediaan. Kuvansa yhteydessä Rose viittaa olevansa puhdistautumassa. Katso upeat kuvat tästä ja tästä.

24-vuotias Demi Rose kuvaa paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin omilta lomamatkoiltaan, jotka tarjoavat kaunottarelle aina huikean kauniit puitteet valokuvia varten. Nykyisin Demillä on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa, ja syyn voi helposti nähdä hänen rohkeista kuvistaan.