Izabel Goulart lekotteli uimapatjalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

Poolside☀️🇧🇷 #weekend #brasil #summer #vibes

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Täydellistä bikinivartaloaan mielellään sosiaalisessa mediassa esittelevä Izabel poseeraa tällä kertaa värikkäisiin bikineihin sonnustautuneena uima-altaassa uimapatjalla kelluen. Kuva on ikuistettu Brasiliassa, eli hänen kotimaassaan.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.