Miehen hurja 12 viikon muodonmuutos – näillä ohjeilla onnistui

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hunter Hobbs julkaisi hänen YouTube-kanavallaan pari vuotta sitten timelapse-videon, jossa nähtiin miehen vartalon huima muutos. 12-viikkoisen kuntokuurin aikana mies pudotti painoa ja sai tilalle lihasta hyvin näkyvän määrän.

Nyt Hunter Hobbs on palannut viraalivideonsa pariin ja muistellut miten hän onnistui muutoksessaan. Miehen silloinen lihominen oli istumatyön ja roskaruoan ansiota. Hän päätti tammikuussa muuttaa ruokavalionsa ja aloittaa treenaamisen nähdäkseen millaiseen kuntoon hän voisi päästä täydellisellä omistautumisella 12 viikossa.

Mies lopetti alkoholin käyttämisen, valmisti itse kaikki ateriansa ja treenasi kuusi päivää viikossa. Hobbsin mukaan ruokavaliolla oli muutoksessa suurin rooli. Mies söi terveellisesti ja nautti päivän aikana noin 2 200 kilokaloria tai vähimmillään 1 600 kilokaloria, mikä on aikuiselle miehelle melko pieni määrä.

Mies jakoi viikon treenit osiin niin, että hän teki maanantaisin rinta-lihaksiaan, tiistaina jalkoja, keskiviikkona selkää, torstaina keskittyi olkapäihin, perjantaina koko käsiin ja lauantaisin aerobiseen harjoitteluun ja vatsalihaksiin. Tällä hetkellä mies ylläpitää saavuttamaansa kuntoa samanlaisella treeniohjelmalla ja ruokavaliolla, joka sisältää noin 2 600 – 2 800 kilokaloria päivää kohden.