Panimon oluttölkki pelasti koiran – nainen löysi kadonneen lemmikkinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin kotia tarvitsevien löytökoirien kuvia tölkkeihinsä painattaneesta yhdysvaltalaisesta Motorworks Brewing -panimosta. Tarkoituksena oli löytää paitsi kodit tölkkien koirille, myös lisätä tietoisuutta eläinsuojia ja niiden asukkaita kohtaan.

Kampanja on auttanut jo ainakin yhtä koiraa ja sen omistajaa. Minnesotassa asuva Monica Mathis yllättyi nähdessään sosiaalisessa mediassa jaetun kuvan tölkistä, jota koristi hänen Hazel-koiransa kuva. Eläin oli kadonnut vuonna 2017.

Koiran on sittemmin eläinlääkärin tietojen avulla vahvistettu olevan todellakin Hazel, ja Mathis on KSTP-uutissivuston mukaan saanut rakkaan koiransa takaisin. Koiran omistajaa ei oltu sen löytöhetkellä saatu selville sillä Hazelin mikrosirusta löytyneet yhteystiedot olivat vanhentuneet.