Shakiran kielitemppu hämmensi Super Bowlissa – nousi heti meemien aiheeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomessa nähdyn Super Bowl LIV:n väliaikaesiintyjinä nähtiin tänä vuonna Shakira ja Jennifer Lopez. Esiintyminen nousi nopeasti viraaliksi erityisesti Shakiran erikoisen eleen ansiosta.

Kesken esityksen Shakira kääntyi kohti kameraa ja teki kielellään hämmästystä herättäneen eleen. Videot kielitempusta levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa ja siitä tuli arvatenkin myös meemien aihe.

Kielitempun alkuperästä on useita teoriota. Koska Shakiran isovanhemmat ovat hänen isänsä puolelta libanonilaisia, epäilivät jotkut kyseessä olevan arabialainen riemua ilmaiseva zaghrouta-ele. Toiset puolestaan uskovat sen olevan peräisin Shakiran kotikaupungissa, Kolumbian Barranquillassa järjestettävistä karnevaaleista.