Somejulkkis ylpeänä: ”Minulla on maailman suurimmat huulet”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sometähti Real Silicone Bunny omistaa kertomansa mukaan maailman suurimmat huulet. Nainen on aiemmin myöntänyt olevansa koukussa täyteaineisiin. Se on helppo uskoa, kun katselee naisen valokuvia.

Nyt hän on houkutellut faneja maksulliselle sivustolleen julkisella kuvalla. Hän on julkaissut Sveitsissä valokuvan, jossa naisella on sihteerin ulkonäköä muistuttavat silmälasit, pikimustat hiukset, vahva meikkikerros ja näyttävä violetti huulipuna. Kaulassaan hänellä on panta. Katso kuva tästä.

Nainen elättää itsensä aikuisviihteen turvin, joten erikoinen ja äärimmäisyyksiin viety ulkonäkö on omiaan aikuisviihteen pariin. Naisen ulkonäkö herättää varmasti mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan, mutta vihapuhetta hän ei suostu kuuntelemaan. Miksi myöskään käyttää energiaa toisen ihmisen haukkumiseen? Isot huulet ovat hänen valintansa.