Kannabiskasvattamo löytyi makuuhuoneesta Harjavallassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kannabiksen kotikasvatus on yleistynyt. Kokemäen poliisin partio löysi maanantaina iltapäivällä kannabiksen kotikasvattamon tavallisesta kerrostaloasunnosta Harjavallassa. Kasvattamo oli asunnon makuuhuoneessa.

Kannabiskasvattamo löydettiin toisen virkatehtävän yhteydessä. Makuuhuoneen kasvatusteltassa oli neljä kannabis sativan runkoa. Niiden sato oli korjattu.

Kasvattaja luovutti asunnon parvekkeella säilytyksessä olleet kasvien oksat lehtineen ja kukintoineen poliisille. Poliisi takavarikoi huumausaineet, käyttötarvikkeet ja muut oheistarvikkeet. Kasvattamosta takavarikoidut huumausaineet ja tavarat hävitettiin Kokemäen poliisiasemalla. Asunnossa ollitta parikymppistä miestä epäillään huumausainerikoksesta.