Malli pidätettiin Super Bowlissa – paljasti estottomasti takapuolensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram-malli Kelly Green on pidätetty Super Bowl -pelissä Hard Rock Stadiumilla, Miami Gardensissa. Nainen näytti takamustaan yleisölle poliisien saattaessa häntä ulos areenalta. Nyt hänestä on tullut julkkis.

Kelly Kay -nimellä Instagramissa kuviaan julkaiseva nainen on ilmeisesti ylpeä siitä, että hänet poistettiin Super Bowl -areenalta. Nainen on myös julkaissut kuvia pidätystilanteesta omalle Instagram-tililleen. Mallin kohdalla pätee lause, että myös huono julkisuus on julkisuutta.

Paljastelevia otoksia nettiin julkaiseva 27-vuotias Kelly Green on saanut tempauksensa jälkeen lisää seuraajia ja roimasti julkisuutta. Nainen esittelee mielellään peppuaan. Saa nähdä hän on mieltä tempauksestaan kymmenen vuoden kuluttua.