Miley Cyrus parturoi alusvaatteisillaan – poikaystävä julkaisi kuvan somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja laulaja Miley Cyrus esitteli hetki sitten hänen Instagram-kanavallaan uutta hiustyyliään, jonka hän oli ottanut. Cyrus leikkasi itselleen 80-lukua henkivän takatukan, joka on edestä ja sivuilta lyhyt mutta takaa hieman pidempi ja yltää niskaan saakka.

Nyt 26-vuotias Miley Cyrus on saanut luvan leikata myös hänen poikaystävänsä Cody Simpsonin hiukset. Simpsonin jakamissa kuvissa Cyrus pitelee saksia käsissään ja leikkaa miehensä hiuksia hyvin viettelevässä asennossa pelkät alusvaatteet yllään.

Miley Cyrus kertoi aiemmin, että hän ei enää seurustele vaan yrittää keskittyä omaan hyvinvointiinsa. Cody Simpson kuitenkin kumosi väitteet ja kertoi, että he ovat vielä hyvin vahvasti yhdessä. Tämän julkaisun perusteella miehen arvio heidän parisuhdestatuksestaan pitäisikin paikkaansa.

View this post on Instagram

superbowl supercuts

A post shared by @ codysimpson on