Tekashi 6ix9ine jatkuvasti hengenvaarassa – suunnittelee tulevaisuuttaan tarkasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine on myöntänyt syyllisyytensä yhdeksään rikokseen, joiden tuomioiden yhteismäärä on 47 vuotta. Mies on kuitenkin auttanut viranomaisia merkittävästi pahamaineisten rikollisten kiinnisaamiseksi, ja hänen tuomionsa lyheni kahteen vuoteen.

Miinuspuolena on jatkuva uhka siitä, kuinka jengit ovat tottuneet hoitelemaan vasikoita. Räppäri on suunnitellut vapautumisensa jälkeistä elämää. Hän joutuu muuttamaan kauas entisiltä kotikonnuiltaan New Yorkista ja tekemään tulevasta asunnostaan tarkasti vartioidun linnakkeen.

Tekashi 6ix9ine tullaan sijoittamaan salaiseen paikkaan, mutta tästäkin huolimatta hän palkkaa turvakseen lukuisia henkivartijoita. Henkivartijoilla ei saa olla mitään kytköksiä jengeihin ja heidän on osattava käyttää asetta, TMZ uutisoi.

Toisin sanoen räppäri tulee palkkaamaan todennäköisesti entisiä sotilaita turvaamaan elämäänsä vankeuden jälkeen. Operaatio tulee olemaan vaikea, sillä Tekashin entiset turvamiehet ovat sanoneet, että mikään summa maailmassa ei riitä siihen, että he jatkaisivat tehtävässään. Tekashi 6ix9ine ei tule vapautumaan vielä hetkeen, mutta kaiken on oltava valmiina sen koittaessa. Hänen uransa räppärinä jatkuu siten, että mies tekee musiikkia ilman live-esiintymisiä.

Tekashi 6ix9ine pidätettiin Bloodsin alaosasto Nine Trey -jengiin liittyvän operaation yhteydessä. 23-vuotiaan räppärin oikea nimi on Daniel Hernandez. Hänellä on kaksi pientä lasta.