IS: Torppa lähti mutta työt jatkuvat – Jari-Matti Latvala sai pestin Toyotalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rallikuljettaja Jari-Matti Latvala sai lähtöpassit Toyotan rallitiimistä skandaalimaisen vuoden päätteeksi. Miehen uraa varjostivat henkilökohtaiset ongelmat Maisa Torpan liittoon liittyen. Parin oli tarkoitus avioitua, mutta Maisa meneekin nyt naimisiin toisen miehen kanssa.

Toyota on nyt näyttänyt konkarikuljettajalle vihreää valoa autotehtaan muissa tehtävissä. Ilta-Sanomien mukaan Latvalan työtehtäviin kuuluisi tulevaisuudessa markkinointiin ja testiajoihin liittyvät tehtävät. Hän aikoo jatkaa rallia yksityiskuljettajana.

Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan suhdeongelmat nousivat julkisuuteen Seiska-lehden paljastettua naisen salaiset yöreissut IT-pomo Mikon luona. Maisa sanoi aluksi olevansa ainoastaan ystävä miehen kanssa, kunnes tunnusti Me Naisten haastattelussa rakastuneensa Mikkoon. Pari osti yhteisen talon, perustivat uusperheen ja menevät pian naimisiin.