Selena Gomez: ”Instagram tuhoaa nuorten identiteetin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalinen media luo ihmisille paineita siitä, miltä elämän pitäisi näyttää. Kuvat eivät välttämättä kerro totuutta niiden takaa. Esittäminen on puolestaan raskasta ja musertaa samalla oman identiteetin.

Poplaulaja Selena Gomez oli pitkään maailman seuratuin henkilö Instagramissa. Hän on kuitenkin varoittanut useasti sosiaalisen median vaaroista ja siitä, kuinka yhteisöpalvelut nakertavat mielen. Dazed-lehti kysyi Selena Gomezilta, lopettaisiko nainen Instagramin käytön jos voisi. Hän vastasi myöntävästi, vaikka tietääkin saavansa sen vuoksi lokaa niskaansa.

– Valehtelisin jos väittäisin, että Instagram ei tuhoa sukupolveani tai heidän identiteettiään. Tämä asia on suuri osa sitä, miksi nimesin albumini Rare-nimellä. Ihmisillä on paineita näyttää samalta kuin kaikki muut, Gomez tietää.