Susanna Penttilän vartalo kuin tiimalasi – kuvasta ei kurveja puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulusesonkiin valmistautuva muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on viime aikoina ollut aktiivisesti putiikkinsa vaatemallistojen elävä mallinukke. Hän on pitänyt someseuraajansa tyytyväisinä upeilla ja paljastavilla kuvillaan.

Tällä kertaa Susanna Penttilä poseeraa huippunäyttävästi esitellen vartalonsa tyrmääviä muotoja. Hänen kurvikas ruumiinrakenteensa ei nimittäin eroa kovinkaan paljon elävästä tiimalasista.

Susanna Penttilä perusti ensimmäisen vaateliikkeensä ollessaan 19-vuotias. Sittemmin nainen on saavuttanut liiketoiminnallaan vankan sijan suomalaisten julkkisnaisten vaatettajana. Hän esittelee Ferrerin pukuhuoneessa omaa housutonta tyyliään paljasten reiden Instagram-faneilleen. Ferrer-liikkeen omistava Susanna Penttilä seurustelee itseään 17 vuotta nuoremman rokkarin Ronnie Roosin kanssa.

Uusimmat