Whitney Houstonin perheen tragedia – Nick Gordon kuoli heroiiniin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Whitney Houstonin edesmenneen tyttären Bobbi Kristina Brownin entinen poikaystävä Nick Gordon on kuollut. Mies menehtyi uuden vuoden päivänä. Kuolinsyyksi on vahvistunut heroiinin yliannostus.

TMZ kertoo, että 30-vuotias Nick Gordon oli keskustellut kuusi tuntia ennen kuolemaansa veljensä Jack Walker Jr.n kanssa. Miehen mukaan Nick oli ollut tavallinen ja oma itsensä. Hän oli jo silloin sairaalassa. Lopulta hän sai sydänkohtauksen. Miehen elimistöstä löydettiin heroiinin lisäksi yliannostukseen tarkoitettua Narcan-lääkettä.

Gordonin kuolema tapahtui lähes viisi vuotta Bobbi Kristina Brownin kuoleman jälkeen. Bobbi Kristina Brown oli koomassa kuusi kuukautta ennen kuolemaansa. Brownin kuoleman jälkeen hänen perikuntansa nosti oikeustoimet Gordonia vastaan kuolemantuottamuksesta. Hänet tuomittiin maksamaan vahingonkorvauksia ex-tyttöystävänsä perheelle 36 miljoonan edestä.