Keith Richards lopetti tupakoinnin: ”Vaikeampaa kuin heroiinin lopettaminen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Rolling Stones -kitaristi Keith Richards on ehtinyt rock and rollin parissa vietettyjen vuosikymmenten aikana käyttämään päihdettä jos toistakin. Nykyään jo 76 vuoden ikään ehtinyt tähti viettää kuitenkin terveellisimpiä elämäntapoja.

Nyt Richards on paljastanut lopettaneensa tupakoinnin. Muusikko kertoi Q104.3 New York -radiokanavan Jim Kerrille polttaneensa viimeisen tupakan lokakuussa.

Vielä vuosi sitten Richards kuvaili tupakoinnin päättämistä jopa heroiinin lopettamista haastavammaksi. Loppuvuodesta 2018 muusikko paljasti myös käytännössä lopettaneensa alkoholin käytön satunnaista viini- tai olulasillista lukuunottamatta. Nykypäivän huumeita hän puolestaan kuvaili epäkiinnostaviksi ja mitäänsanomattomiksi.