Seksirikoksiin syyllistynyt valepoliisi kiinni kolmatta kertaa – pidätys videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisina esiintyminen on rikos lähes joka puolella maailmaa. Taannoin Yhdysvaltojen Floridassa pidätettiin sarjavalepoliisiksi kuvailtu mies. Floridalainen Jeremy Dewitte pidätettiin taannoin poliisina esiintymisestä.

Pidätystilanne ikuistui haalarikameran videoksi, joka on sittemmin julkaistu Youtubessa. Mieheltä takavarikoitiin muun muassa tekaistu virkamerkki, luodinkestävä liivi, pippurisumute ja aidonnäköinen airsoft-ase.

Kyseessä ei ollut suinkaan ainoa kerta, kun Dewitte on jäänyt kiinni samasta rikoksesta. Yhteensä häntä on syytetty virkavallan edustajana valheellisesti esiintymisestä jo kolme kertaa. Dewitte on WFTV-uutissivuston mukaan alaikäisen hyväksikäytön vuoksi rekisteröity seksuaalirikollinen.