Chrissy Teigen pyllisti leggingseissä – pakaroissa yllättävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar ja perheenäiti Chrissy Teigen on tunnettu hänen räiskyvästä persoonastaan ja suorapuheisuudestaan. Naisen kasvot ovat hyvin ilmeikkäät, mikä tuntuukin johtavan usein siihen, että Teigen joutuu monien meemien kohteeksi.

Tällä kertaa Chrissy Teigen esitteli kameralle kuitenkin hänen takapuoltaan. Nainen poseeraa tuoreimmassa Instagram-kuvassaan kontillaan ja pyllistää suoraan kameraan päin. 34-vuotiaan mallin päällä nähdään mustat leggingsit, joiden kumpaankin pakaraan on painettu hänen aviomiehensä John Legendin kasvokuva.

Teigen ihmettelee kuvatekstissään sitä miten erikoisia asioita heidän kotiinsa välillä postitse saapuukaan. Queer Eye’s -stailausohjelmassa esiintyvä Antoni Porowski näyttää ottaneen kunnian tästä leggingsilähetyksestä, koska hän kommentoi kuvaan olevansa onnellinen, että nainen nauttii saamastaan lahjasta.

View this post on Instagram

we get … really random stuff sent to the house

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on