Mitä ihmettä? Janita Lukkarisen käyttäjätili katosi Instagramista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään pahanlaatuista syöpää vastaan taistellut julkkiskaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan saattohoidossa Terhokodin, josta käsin hän on raportoinut ahkerasti tunnelmistaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa kymmenille tuhansille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Nyt hänen käyttäjätilinsä on suljettu.

Viime päivinä Janita on joutunut odottamattoman rajun somekiusaamisen kohteeksi, sillä hänen sosiaalisen median profiilissaan on nähty poikkeuksellisen paljon negatiivisia kommentteja esimerkiksi Janitan perustamasta seuraajille maksullisesta Instagram-tilistä.

Viime päivät kovasta kuumeesta kärsinyt Lukkarinen on vastaillut kritiikkiin ja pyytänyt kommentoijia jättämään hänet rauhaan, mutta tuloksetta. Sunnuntaiaamuna Janitaa seuraajat saivat yllätyksekseen huomata, että koko käyttäjätili on kadonnut Instagramista. Tilillä oli seuraajia yli 70 000.

– Oon aika onnekas, olen vielä täällä ja mun läheiset tietää, miten asiat on. Epäilijöille ottakaa raamattu käteen ja lukekaa psalmeja, tai meditoikaa. Hassailija tässä moi, oon käyttänyt tasan omia palkkiorahojani, sekä eläkettä, jota sain myös takautuvasti. Jee sain eläkkeen toimimaan! Ihanaa tätä päivää just Sulle, säkin olet vielä täällä, Janita Lukkarinen kirjoitti pari päivää ennen tilinsä katoamista.