Jennifer Lopez tankotanssimassa – näin harjoitteli Hustlers-elokuvaa varten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez nähdään uudessa Hustlers – Korkojen kera -draamaelokuvassa, joka tuli elokuvateattereihin suomessa viime vuoden lopulla. Elokuva kertoo strippiklubin työntekijöistä, minkä vuoksi Lopezin tuli opetella hallitsemaan tankotanssin salat melko lyhyessä ajassa.

Näyttelijät pääsevät ja joutuvat opettelemaan monia uusia taitoja erilaisia elokuvarooleja varten. Nyt videolla nähdään miten Jennifer Lopezia opetettiin tankotanssimaan hyvin korkeat korkokengät jalassaan. Lopezin lähtötilanne oli onneksi siinä mielessä melko hyvä, että treenaamista rakastava tähti oli jo melko hyvässä kunnossa fyysisesti.

Tankotanssissa vaaditaan notkeutta ja paljon etenkin käsien ja vatsan lihaksia. Tanssijana Jennifer Lopez pystyi hyvin soveltamaan omia taitojaan tankotanssin tanssiosuuksiin, mutta tekniikan ja erilaisten pyörähdysten ja pitojen opetteleminen vaatikin monia tunteja treenaamista. Tähden tuli oppia kuuden viikon aikana samat taidot, jotka yleensä vaativat vuoden harjoittelun.