Katkeruuden huippu – mies poltti miljoona dollaria jotta ex-vaimo ei saisi rahoja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadalainen liikemies on kohahduttanut kostettuaan ex-vaimolleen epätavallisin keinoin. Hän väittää pottaneensa käteistä rahaa miljoonan kanadan dolallarin, eli lähes 700 000 euron edestä.

Ottawassa asuva Bruce McConville on käynyt katkeraa erokiistaa ex-vaimonsa kanssa. Mies ei suostunut paljastamaan tietoja taloudellisesta tilanteestaan, minkä ansiosta oikeudessa ei ole kyetty selvittämään kuinka paljon hänen tulisi maksaa elatusmaksuja vaimolleen ja lapsilleen.

Taannoin mies kertoi polttaneensa rahaa 743 000 dollarin edestä syyskuussa ja 296 000 dollarin edestä joulukuussa. Oikeuden tuomarin kerrotaan ihmetelleen, kuinka McConville kuvitteli rahojen tuhoamisen auttavan hänen lastaan.

McConville on sittemmin tuomittu 30 vuorokauden vankeusrangaistukseen oikeuden päätöksen uhmaamisesta. Hänet myös määrättiin maksamaan ex-vaimolleen 14 000 dollaria viikossa, uutisoi Ottawa Citizen.