Priscilla Presleyn terveys reistailee – ystävät huolissaan naisen hyvinvoinnista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklegenda Elvis Presleyn leski, 74-vuotias Priscilla Presley, on ystäväpiirinsä mukaan kuin varjo entisestään. Ikääntyminen on vaikuttanut viime vuosina naisen muistiin ja ajatuksen juoksuun. Hänen kerrotaan unohtelevan asioita ja olevan toisinaan hyvinkin sekava.

Priscilla Presley huolehtii iäkkäästä äidistään Ann Lillian Wagner-Beaulieusta Beverly Hillsin kartanossaan. Äidillä on myös palkattuja hoitajia, mutta Priscilla tekee kaikkensa ollakseen osa äitinsä viimeisiä hetkiä. Myös Elviksen ja Priscillan yhteisen lapsen, Lisa Marie Presleyn avioero ja ongelmat ovat rasittaneet naista, RadaraOnline uutisoi.

Elviksen muistoa ylläpitävä Priscilla Presley on tehnyt uraa muun muassa mallina, kirjailijana ja näyttelijänä. Mies ja alaston ase -komedioita ja alkuperäistä Dallas-sarjaa tähdittänyt 74-vuotias kaunotar tunnetaan myös lukuisista kauneusleikkauksistaan.