Taistelu tyttärestä kiihtyy – Rob Kardashian haluaa Khloe-siskonsa oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmevuotiaan Dream-tyttären isä Rob Kardashian on vaatinut tyttären lähivanhemmuutta ja pääasiallista huoltajuutta. Syynä on lapsen muuttunut käytös äitinsä Blac Chynan luona asumisen jälkeen. Rob Kardashian haluaa, että hänen siskonsa Khloe Kardashian nousee todistajanaitioon kertomaan näkemästään.

Rob Kardashian on päättänyt saada Dreamin huoltajuuden itselleen siten, että lapsi saa tavata äitiään ainoastaan kasvatusalan ammattilaisten läsnäollessa ja silloin vain huumausainetestin tehneenä. Khloe Kardashian on kiinnittänyt huolestuneena huomiota siihen, miten paljon muita Kardashianin parven lapsia väkivaltaisempi Dream on. Käytös korostuu etenkin äitinsä luona olemisen jälkeen.

Rob Kardashian haluaa, että Blac Chynan entiset työntekijät kertovat kokemuksistaan oikeudessa. Blac Chynan väitetään käyttäneen päihteitä lapsen läsnäollessa. Lisäksi naisen kerrotaan hyökänneen veitsen kanssa lastenhoitajan kimppuun, kun Dream on ollut hoitajan sylissä. Dreamin vierailuaikaa halutaan rajoittaa siten, että hän saa viettää äidillään lauantait ja sunnuntait kello 10-18, RadarOnline uutisoi.