Himos Juhannus paljasti tähtikaartinsa – Antti Tuisku,

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannusfestivaali Himos Juhannus on julkaissut lisää esiintyjiä ensi kesän festivaaleille. 18. – 20. kesäkuuta Himoksella esiintyvät esimerkiksi Antti Tuisku, JVG, Sanni ja Elastinen. Uusien artistijulkaisujen myötä festivaalin päiväkohtainen ohjelmisto on nyt valmis.

Festivaalin torstaipäivä koostuu JVG:n lisäksi myös aiemmin julkaistusta Gaselleista, Olavi Uusivirrasta sekä Jukka Pojasta. Torstaina esiintyvät myös Roope Salminen & Koirat, Jannika B sekä Teflon Brothers. Juhannusaattona Himos Parkin esiintymislavoilla nähdään Sannin ja Elastisen lisäksi Apulanta, Klamydia ja Popeda, Abreu ja Arttu Wiskari. Perjantaina esiintyvät myös jo aiemmin julkaistut Kaija Koo ja Petri Nygård.

Festivaalin lauantai tulee olemaan Antti Tuiskun johdolla bailantai. Päätöspäivässä esiintyvät lisäksi comebackinsa tekevä Tehosekoitin, Gettomasa ja Kube. Mimmienergiaa päivään tuovat Irina ja Maustetytöt.

– Himos Juhannuksen ohjelmisto kuvaa juhannusjuhlia täydellisesti: meillä on Ukkometsoja, Väärin tehtyjä lottorivejä, Rataraitti sekä Tinakenkätyttöjä. Festivaalin jälkeen voi olla ehkä Madafakin darra, mutta hauskaa on varmasti pidetty, sanailee tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.