Kevin Federline vaikeuksissa – DJ-keikat eivät myy enää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Las Vegasissa DJ:n töitä tekevä Britney Spearsin ex-mies Kevin Federline ei saa enää työtarjouksia. Syynä on miehen kova 15.000 dollarin suuruinen taksa, mikä ei yksinkertaisesti vastaa hänen suosiotaan tai taitojaan tiskijukkana.

Kevin Federline on työskennellyt Las Vegas Stripillä yökerhoissa musiikkia soittaen. Hän on tunnettu nimi, mutta kukaan ei halua enää maksaa miehen pyytämää keikkapalkkiota hänelle. Promoottorit tietävät, että miehen DJ-taidot eivät ole hääppöiset ja hän näyttää tänä päivänä lähinnä perheenisältä, RadarOnline uutisoi.

Ja sitä hän myös on, perheenisä, sillä miehellä on yhteensä kuusi lasta. Heistä kaksi on kuuluisam laulaja Britney Spearsin kanssa saatuja. Mies yrittää kartuttaa omaisuuttaan mahdollisimman paljon, ennen kuin heidän yhteiset lapset täyttävät 18 vuotta ja Spearsin maksama elatustuki loppuu. Federline on lasten lähivanhempi.