Pussissa luki ”Bag full of drugs” – ja oli täynnä huumeita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeiden hallussapitoa ei yleensä ole tapana mainostaa ulkopuolisille. Nyt joukko salakuljettajia on tehnyt poliisin työstä hämmentävän helppoa tekemällä juuri päinvastaisesti.

Poliisi pysäytti ylinopeutta ajaneen Ian Simmonsin ja Joshua Renhardtin auton Floridan Santa Rosassa. Auto tutkittiin Reinhardtista aikaisemmin tehdyn pidätysmääräyksen vuoksi. Miesten hallusta löydettiin pussi jossa luki ”bag full of drugs”, eli ”pussi täynnä huumeita”.

Teksti piti paikkansa, sillä pussi todellakin sisälsi laittomia huumausaineita. AP-uutistoimiston mukaan autosta löydettiin yhteensä 75 grammaa metamfetamiinia, 1,36 kiloa gammaa, gramma kokaiinia, 3,6 grammaa fentanyyliä ja 15 MDMA-tablettia. Santa Rosan poliisi vitsaili Facebookissa, ettei laittomia aineita kannattaisi todennäköisesti säilyttää pussissa jonka ilmoitetaan sisältävän huumeita.

 

Santa Rosa K-9 Deputies recently assisted FHP on a traffic stop on I-10 where a large amount of narcotics were…

Publiée par Santa Rosa County Sheriff's Office FL sur Lundi 3 février 2020