Kuljettaja ajoi autolla mereen 200 km/h – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Auto-onnettomuus 200 kilometrin tuntivauhdista johtaisi useimmissa tapauksissa kuolemaan tai vähintään vakaviin vammoihin. Mallorcalla mereen ajanut mies on kuitenkin selvinnyt hengissä kuin ihmeen kaupalla.

26-vuotias autoilija menetti ajoneuvonsa hallinnan ajaessaan 200 kilometrin tuntinopeutta. Auto lensi suoraan mereen. Ryhmä lähellä ajamassa olleita pyöräilijöitä näki tilanteen ja riensi pelastamaan kuljettajaa pois veden alle uponneesta ajoneuvosta.

Kuljettaja toimitettiin sairaalaan, jossa hänet myöhemmin pidätettiin. Kuljettaja on myöntänyt olleensa onnettomuushetkellä alkoholin ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Autossa ei ollut tapahtumahetkellä muita ihmisiä, uutisoi Daily Mail.

 

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.