Nakuilu kannattaa – alastomuudella on terveysvaikutuksia

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Alastomuus on yksi helpoimmista tavoista parantaa terveyttä, unta ja rakkauselämää. Kun ihminen on ilman rihman kiertämää, saavuttaa hän kehoonsa luonnollisen tilan. Samalla ihon hyvinvointi paranee.

Iholle kannattaa antaa happikylpyjä, sillä se ehkäisee erilaisten ihosairauksien syntymistä. Ihminen myös nukkuu tutkitusti paremmin alastomana, sillä keho pysyy viileänä ja tämä edesauttaa syvemmän unen saavuttamista. Jos pariskunta nukkuu alasti, on heidän seksielämänsä yleensä parempaa.

Rakkauselämän paraneminen johtuu yksinkertaisesti siitä, että paljaan kehon kosketus toiseen tuottaa mielihyvähormoneja ja kohottaa siten romanttista aspektia elämään. Kun seksielämä on kunnossa, kohoaa myös ihmisen itsetunto. Alastomuutta ei kannata hävetä, vaan jokaisen tulisi oppia viihtymään omissa nahoissaan. Toisin sanoen vaatteet pois!