Hymy: Janita Lukkarinen poliisitutkinnassa – tässäkö syy sometilin katoamiseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syöpää vastaan taisteleva julkkiskaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan saattohoidossa Terhokodissa, josta käsin hän on raportoinut tunnelmistaan sosiaalisessa mediassa kymmenille tuhansille seuraajilleen. Kerroimme muutama päivä sitten kuinka hänen Instagram-tilinsä sulkeutui yllättäen.

Nyt Hymy-lehti on paljastanut mahdollisen syyn sometilin sulkemiseen. Lehti nimittäin uutisoi tänään, että Janita Lukkarinen on joutunut poliisitutkintaan. Lehden saamien tietojen mukaan viranomaiset tutkivat Lukkarisen rahankeräystä. Olemme kertoneet useasti miten Janita ryhtyi pian saattohoitoon päästyään keräämään rahaa.

Lukkarinen on pyytänyt ihmisiltä sekä vastikkeettomia lahjoituksia että myynyt pääsyä suljetulle Instagram-tililleen. Tämä on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa kohua ja myös kovaa kritiikkiä, ja nyt myös poliisi on ryhtynyt selvittämään toiminnan lainmukaisuutta. Poliisi selvittää onko asiassa mahdollisesti rikottu lakia. Hymyn mukaan poliisi on selvittänyt asiaa viime perjantaista lähtien. Instagram-tili sulkeutui sunnuntaina.

– Oon aika onnekas, olen vielä täällä ja mun läheiset tietää, miten asiat on. Epäilijöille ottakaa raamattu käteen ja lukekaa psalmeja, tai meditoikaa. Hassailija tässä moi, oon käyttänyt tasan omia palkkiorahojani, sekä eläkettä, jota sain myös takautuvasti. Jee sain eläkkeen toimimaan! Ihanaa tätä päivää just Sulle, säkin olet vielä täällä, Janita Lukkarinen kirjoitti pari päivää ennen tilinsä katoamista.