Mies palkkasi huumeriippuvaisia varastelemaan kaupoista – myi tuotteet internetissä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viranomaiset ovat paljastaneet yhden miehen suunnitteleman ja johtaman valtavan varkausjuonen Yhdysvalloissa. West Virginiassa asuva mies palkkasi myymälävarkaita tekemään likaisen työn puolestaan.

Nadeltcho Vladimirov palkkasi ihmisiä varastelemaan kaupoista tuotteita, joita hän itse myi myöhemmin eBay-verkkohuutokaupassa ja Facebookissa. Monet miehen palkkaamista varkaista olivat huumeriippuvaisia. Hän maksoi heille murto-osan varastettujen tuotteiden hinnoista.

Vladimirovin uskotaan ansainneen lähes 3,700 varastetun tuotteen myynnillä yli 200,000 dollaria vuodessa. Pidätettyä miestä syytetään rahanpesusta. Asianajaja Mike Stuart kuvailee Vladimirin juonen mittakaavaa ennennäkemättömäksi, uutisoi ABC.