Rosie Huntington-Whiteley raskaudestaan: ”Olin kuukauden alastomana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Jason Stathamin kanssa jo seitsemän vuoden ajan seurustellut kaunotar on saanut myös esikoispoikansa Jack Oscar Statham miehensä kanssa.

Malli palasi nopeasti mallin töidensä pariin perheenlisäyksen jälkeen ja onkin saanut oman vartalonsa jo takaisin omiin mallin mittoihinsa. Ashley Grahamin YouTube-keskusteluohjelmassa Rosie kuitenkin paljasti, että hän antoi kaikille mielihaluilleen raskausaikana periksi.

Rosie Huntington-Whiteley kertoi nauttineensa raskaana olemisesta täysillä. Naisen paino kasvoi raskauden aikana noin 25 kiloa, mutta se ei haitannut mallia lainkaan. Hän koki vartalonsa todella kauniiksi ja ihmeelliseksi, minkä vuoksi viimeisen raskauskuukauden aikana hän oleskelikin kotonaan lähinnä alasti.