Gekko hukkui oluttuoppiin – mies elvytti liskon takaisin henkiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme juuri tapauksesta, jossa palomies oli onnistunut elvyttämään takaisin henkiin liskon, joka oli hukkunut uima-altaaseen. Nyt videolla nähdään ilahduttavan onnellinen loppu, kun pieni gekko herää takaisin henkiin paineluelvytyksen jälkeen.

Mies oli ollut oluttuoppinsa kanssa ulkona tupakalla kun tuoppiin oli kiivennyt gekko. Mies oli luullut, että lisko oli ollut siellä alun perinkin baarimikon kepposena, mutta sisälle takaisin tultuaan hän sai kuulla, että gekko oli löytänyt tiensä tuoppiin itse. Gekko oli liikkumatta ja vaikutti hukkuneelta kun mies oli ottanut sen ylös oluttuopista.

Mies alkoi antamaan elvytystä pienelle gekolle. Hieman huvittuneena mies paineli sormellaan pikkuliskon rintakehää ja puhalsi gekon suuhun. Yllättäin elvytys kuitenkin tepsi ja gekko palasi miesten silmien edessä takaisin elävien kirjoihin.