Supermalli estottomissa alusvaatteissa – valmistautuu ystävänpäivään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rosie Huntington-Whiteley on poseerannut Marks & Spencer -verkkokaupan mainoksessa. Nainen nähdään upeissa ystävänpäivää varten otetuissa kuvissa, joissa malli esittelee kauniita alusvaatteita.

Rosie Huntington-Whiteley sai hänen miehensä Jason Stathamin kanssa taannoin esikoispoikansa Jack Oscarin. Nainen palasi nopeasti mallin töidensä pariin perheenlisäyksen jälkeen ja näyttääkin päässeen jo takaisin omiin mallin mittoihinsa.

Kuvissa huippumallilla on yllään samppanjan värinen ja musta alusvaatesetti. Mustat alusvaatteet yllä 32-vuotias kaunotar esittelee myös seksikkäitä sukkanauhoja ja pitsillä koristeltuja sukkia, jotka kruunaavat näyttävän alusvaatesetin.

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.