Courtney Stodden riisui – vuoden mauttomimmat somekuvat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Hutchinson oli siis tuolloin 50-vuotias. Stodden erosi miehestä vuonna 2018, mutta avioero astui voimaan vasta 20. tammikuuta 2020.

Tällä kertaa kohukaunotar on riisunut yllättäen kaikki vaatteensa ja poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa täysin alastomana. Alastonkuvia voidaan tehdä hyvällä maulla ja sitten taas mauttomasti, ja Stoddenin otokset edustavat jälkimmäistä sarjaa. Siksi emme julkaise kuvia Starassa, vaan ne löytyvät linkkien takaa tästä ja tästä. Toisessa kuvassa kohujulkkis makaa nakuna pöydällä ja toisessa hän nojailee tolppaan.

Taannoin 25-vuotias Courtney hämmensi seuraajiaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videon, jossa hän keikisteli bikineissä ja kuvasi lähietäisyydeltä rintojaan. Viime aikoina hän on vastapainoksi julkaissut myös voimaannuttavia viestejä.

– Tunnen nyt oloni vahvaksi. Ei ole kuitenkaan salaisuus, että kärsin masennuksesta. En ole uskaltanut kertoa tästä aiemmin, mutta yritin noin vuosi sitten itsemurhaa. Olin tilanteessa, josta en nähnyt ulospääsyä, kipua, ahdistusta ja hulluutta elämässään tuntenut Stodden kertoi taannoin.